Filtre active

Notele de vârf, de floare de portocal, citrice și zmeură o fac să strălucească. Notele de mijloc îi oferă eleganța delicată a funzelor de mosc și de iasomie și feminitatea tropicală și senzualitatea ierbii de Ylang - Ylang. Iar notele de bază de mosc, ambră și patchouli îi evidențiază latura feminină. Aroma celei care poartă parfumul pe pieleaei ca pe o bijuterie prețioasă, Madame!


VEZI OFERTA

Îmbogățită cu Tehnologia Hydra Protect, conține Acid Hialuronic, Alginat, Pullulan și complex de hidratare. Această cremă cu textură ușoară, de gel, păstrează nivelul hidratării, lăsând pielea hidratată, reîmprospătată și netede pe tot parcursul zilei.Maximizează plăcerea de îngrijire a pielii, acționând ca „un pahar de apă” răcoritor și împrospător.


VEZI OFERTA

Un produs de curățare delicat, care îndepărtează murdăria, impurităție și reziduurile de machiaj, fără a usca pielea, datorită Tehnologiei unice Hydra Protect, pentru un ten curat, proaspăt și calmarea pielii. Textura sa este plăcută, fiind ușoară, asemănătoare cu apă și transformându-se într-o spumă moale.


VEZI OFERTA

O mascara luxoasă care creează gene mai definite și multidimensionale. Peria curbată sa este creată special, infuzată cu Complex de Capixyl pentru a hrăni și repara genele. O mascara foarte intensă pentru volum șocant, lungime intensă și curbare dramatică.


VEZI OFERTA

Această cremă de față este dezvoltată special pentru a îți proteja pielea împotriva razelor nocive UVA și UVB. Susține hidratarea, catifelarea și protecția pielii pentru a nu își pierde elasticitatea, datorită formulei sale îmbogățite cu ulei de Tamanu și Baobab. Textura ușoară și neuleioasă pătrunde cu ușurință în piele. Testat pentru piele sensibilă. Potrivit pentru toate tipurile de piele.


VEZI OFERTA